Zadzwoń
+48 22 393 11 90
Napisz do nas
contact@bb-g.pl
Twój koszyk
0 produkty
Obowiązek informacyjny

Obowiązek informacyjny Big Brands Group Sp.z o.o. Sp. komandytowa

 

1. Kto jest Administratorem Twoich Danych Osobowych?

Big Brands Group

Sp.z o.o. Sp. komandytowa

Kostowiec 18

05-832 Rozalin

+48 22 393 11 90

Fax: 22 460 04 78

 

Kto jest Inspektorem Ochrony Danych w Big Brands Group Sp.z o.o. Sp. komandytowa?

Adres mailowy: iod@perfectinfo.pl

Inspektor Ochrony Danych: Paweł Maliszewski

 

2. Podstawa prawna i cel przetwarzania danych

Twoje dane osobowe będą przetwarzane w celu obsługi złożonego zapytania o współpracę oraz udzielenia informacji o działalności Big Brands Group zgodnie z wymogami Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rade (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (ogólne rozporządzenie o ochronie danych – RODO) przez Administratora Ochrony Danych Osobowych.



3. Jak długo będą przechowywane Twoje dane?

Twoje dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji zleconego zapytania, wynikający z przepisów prawa lub do odwołania zgody na przetwarzanie powierzonych danych osobowych



4. Komu mogą zostać ujawnione Twoje dane osobowe?

Twoje dane osobowe mogą być ujawnione pracownikom lub współpracownikom Big Brands Group Sp.z o.o. Sp. komandytowa oraz podmiotom udzielającym wsparcia Administratorowi Danych Osobowych na zasadzie zleconych usług i zgodnie z zawartymi umowami powierzenia, a także podmiotom uprawnionym na podstawie przepisów prawa.



5. Przysługuje Ci prawo do:



Masz również prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uznasz, że przetwarzanie Twoich danych osobowych narusza przepisy ustawy o ochronie danych osobowych, przepisy Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia
27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (tzw. RODO).

Regulamin Strony | Polityka Cookies | Polityka Prywatności

Copyright © 2022 by BB-G. All rights reserved.
Projekt i realizacja: www.jellinek.pl